Skip navigatie

Home >

Website en add-ons

Implementatie vormgeving

Vertaling van het grafische ontwerp naar HTML (en CSS), de opmaaktaal van het Wereldwijde web.

€ 255

Ontwerp vormgeving

Grafische ontwerp van uw website. Digital Wingz werkt hiervoor samen met verschillende vormgevers. De prijs is een vanaf prijs en is afhankelijk van de feitelijke vormgever en van de complexiteit van het ontwerp.
U kunt ook er ook voor kiezen zelf een ontwerp te (laten) maken. In dat geval vervallen deze kosten.

€ 340

Setup plus installatie Redactiesite

Setup van de hosting-account, instellen van e-mail, database etc, plus de installatie van Redactiesite op de account.

€ 45

Informatieve pagina’s plus navigatie

Deze informatieve pagina’s vormen de basis van uw website. De pagina’s worden geordend in een boomstructuur. Het aantal pagina’s dat u kunt aanmaken is daardoor in beginsel onbeperkt. Het dynamisch navigatiemenu past zich automatisch aan als u pagina’s toevoegt, wijzigt, verplaatst of verwijdert.

€ 255

Zoekfunctie

Zoekfunctie kan tegen een meerprijs op meerdere tabellen uitgevoerd worden

€ 45

Nieuwssectie

Als u regelmatig nieuws brengt kan een aparte nieuwssectie handig zijn. Het laatste nieuws staat altijd vooraan, ouder nieuws verschuift automatisch naar het archief. Artikelen kunnen voorzien worden van afbeeldingen, maar ook van filmpjes van Youtube.

€ 85

Sitemap

Handig voor als uw website complexer wordt. In combinatie met een website met informatieve pagina’s en dynamisch navigatiemenu.

€ 45

Contactformulier

Als u uw e-mailadres niet op de site wilt plaatsen in verband met spam, maar toch bereikbaar wilt zijn, kunnen we een contactformulier op uw website plaatsen. Tegen een meerprijs bidt het contactformulier de mogelijkheid verschillende onderwerpen te koppelen aan verschillende adressanten

€ 85

Formulierscript

Eenmaal geïnstalleerd stelt ons formulierscript u in staat zo veel formulieren te definiëren als u wilt, en deze op uw website te plaatsen waar u wilt. De formulieren kunnen worden voorzien van een zg. captcha, die er voor zorgt dat spambots de formulieren niet ongewenst kunnen versturen (extra kosten: 49 euro)

€ 170

E-mail nieuwsbrief

E-mail nieuwsbrief in de vormgeving van uw website, inclusief mailinglijst.

€ 255

RSS-feed

Een selectie van de inhoud van uw website als RSS-feed

€ 45

Lidmaatschapssysteem

In combinatie met ons forum of chat, of in combinatie met het afschermen van een deel van uw website. Met login, registratie (optioneel), e-mailadres wijzigen etc.

€ 255

Bannersysteem

Zelf banners of buttons plaatsen op verschillende plekken op uw website. Desgewenst houdt het systeem bij hoe vaak een banner wordt getoond en hoe vaak er op wordt geklikt.

€ 170

Totaal eenmalige kosten:

€ 0

Hosting, etc

Hosting <10GB/maand

De hostingaccounts zijn zeer compleet. Ondersteund worden onder meer e-mail met webmail, POP en IMAP, SMTP, redirects etc. Maar ook subdomeinen, domeinaliassing, webstatistieken, etc.

€ 100

Domeinnaamregistratie

Vanzelfsprekend regelen wij voor u ook de registratie of verhuizing van uw domeinnaam. Op de server van Digital Wingz draaien we onze eigen naamservers.

€ 35

Licentie Redactiesite

De websites van Digital Wingz worden geleverd met ons Content management systeem Redactiesite. De licentie geeft recht op alle updates die regelmatig verschijnen. Zo bent u ervan verzekerd dat u altijd profiteert van de laatste verbeteringen en nieuwste toevoegingen.

€ 99

Totaal jaarlijks terugkerende kosten:

€ 0

Alle bedragen zijn ex 21% BTW