Skip navigatie

Home

Binnen een week een nieuwe parochiewebsite

Digital Wingz bouwt al sinds 2001 websites voor parochies en kerkelijke organisaties. Met onze grote ervaring hebben we de afgelopen jaar een parochiewebsite ontwikkeld die beantwoordt aan de behoeftes van de meeste parochies en protestants-christelijke gemeenten. Wilt u een parochiewebsite van Digital Wingz live zien, klik dan hier.

10 redenen om te kiezen voor een parochiewebsite van Digital Wingz

Twee of meer parochies met één team

Deelt uw parochie het pastoraal team met een naburige parochie? De parochiewebsite van Digital Wingz is daar op voorbereid: met één CMS kunnen de parochiewebsites van beide parochies worden beheerd. Informatie die voor beide parochies dezelfde is hoeft maar één keer te worden ingevoerd en wordt op beide parochiewebsites getoond.

Reden 1 : U kunt er binnen een week mee aan de slag

Er gaat vaak veel tijd zitten in het ontwikkelen van een nieuwe parochiewebsite. Met onze ervaring hebben we voor u al de ultieme parochiewebsite ontwikkeld. De website kan dan ook binnen een paar dagen opgezet zijn.

Reden 2 : Het beheer doet u eenvoudig zelf

Voor het beheer van de website heeft u geen technische kennis nodig. Met het content management systeem (CMS) kunt u de website zelf eenvoudige beheren met behulp van webformulieren. Dat geeft u maximale controle over de website. Bovendien kunt u met meerdere mensen tegelijkertijd met het CMS werken. Zo kunt u het bijhouden van de website met meerdere mensen delen.

Reden 3: Geschikt voor mobiele telefoons of tablets

Een moderne website moet er net zo goed uitzien op een desktop computer als op een mobiele telefoon of tablet. De parochiewebsite van Digital Wingz is volledig ’responsive’: dat wil zeggen dat de website zich aanpast aan het apparaat waarmee deze wordt bekeken.

Reden 4 : All-in prijs zonder verdere ontwikkel- of bouwkosten

U neemt bij Digital Wingz een abonnement op een parochiewebsite. In de abonnementsprijs zit alles inbegrepen: website, hosting, domeinnaam. U heeft dus geen aanloopkosten voor ontwikkeling en bouw van een nieuwe parochiewebsite. U weet precies waar u aan toe bent. Er zijn geen verborgen extra kosten.

Parochie De Levensbron

Reden 5 : Strakke en moderne vormgeving

De parochiewebsite is strak en modern vormgegeven. Met het logo van de parochie, achtergrondbeeld en de foto’s van bijvoorbeeld kerkgebouwen en -interieuren kunt de vormgeving verder personaliseren.

Reden 6 : Het abonnement is maandelijks opzegbaar

Het abonnement op uw website is maandelijks opzegbaar. U zit dus nergens aan vast. We hebben er alle vertrouwen in dat uw nieuwe parochiewebsite u goed gaat bevallen.

Reden 7 : De parochiewebsite ondersteunt uw vrijwilligersorganisatie

Volgens onze filosofie moet een parochiewebsite de vrijwilligersorganisatie ondersteunen. De parochiewebsite is daarop ingericht. Vrijwilligers kunnen inloggen op de website en daar verschillende taken uitvoeren. Zij kunnen hun eigen profielgegevens beheren, maar ook de gegevens van de werkgroep waar ze lid van zijn, bewerken: leden toevoegen of verwijderen, en nieuwe activiteiten plannen.

Reden 8 : De website zet de bezoeker centraal

De twee belangrijkste vragen waarmee een bezoeker een parochiewebsite benadert, zijn:
  • Wanneer is komende weekend welke viering (en waar is deze dan, wie gaat er voor, is er een kinderwoorddienst, enzovoorts)?
  • Welke activiteiten organiseert de parochie nog meer?

De parochiewebsite van Digital Wingz zet deze twee vragen centraal. Vieringen en activiteiten vormen het hart van de parochiewebsite. Alle andere informatie wordt daaromheen georganiseerd. De bezoeker van de website vindt snel wat hij of zij zoekt.

Reden 9 : Slimme software maakt het werk gemakkelijk

De parochiewebsite biedt steeds volledige informatie. Als uw bezoeker klikt op een viering, ziet hij of zij meteen waar deze wordt gehouden, met welke voorganger en welk koor. Een googlemaps kaartje laat zien waar het kerkgebouw staat. Hij of zij kan de activiteit automatisch in zijn of haar digitale agenda laten plaatsen. Doorklikken op de naam van de voorganger of het koor geeft aanvullende informatie.

Toch betekent dit alles voor u als beheerder geen extra werk. Deze aanvullende informatie hoeft maar één keer te worden ingevoerd en wordt door de slimme manier waarop de website is opgezet steeds weer opnieuw en automatisch getoond waar deze relevant is.

Reden 10 : We blijven nieuwe functionaliteit toevoegen

Als u een beetje bekend bent met websites dan weet u dat een website nooit af is. Daarom blijven we de parochiewebsite verder doorontwikkelen. Dit doen we in nauwe samenspraak met onze klanten. En het leuke is: doordat u een abonnement hebt profiteert u automatisch van alle nieuwe functionaliteit die wordt toegevoegd. Zonder extra kosten.

Vragen?

Mocht u hierna nog vragen hebben aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen.